13.12.2023

Lääkäripäivät 24.-26.1.2024 Helsingin Messukeskus

Lääkärit ja IT-, HR- sekä hankintapäättäjät - tervetuloa kohtaamaan Helsingin Messukeskukseen 24.-26.1.2024!  

Lääkäripäivien näyttely kerää yhteen lääketieteen mielenkiintoisimmat yritykset ja toimija aina start-upeista teknologiayrityksiin ja reseptilääkeyhtiöihin. Näyttelyssä kuulet alan uusimmista tuotteista ja palveluista, luot uusia kontakteja, ja tapaat ystäviä sekä kollegoita. Lääkäreiden vuoden suurimman täydennyskoulutustapahtuman teemana 2024 on Ihmisten kesken.  

Lisäksi ohjelmassa upeat LääkäriBileet to 25.1., jossa verkostoituminen ottaa uutta tuulta alle astetta kovemman glamourin saattelemana - esiintyjinä valloittava Benjamin Peltonen ja ilmiömäinen bilebändi Partyfication! 

Meidät löytää näyttelyosastolta 2g48. Tule tutustumaan Dicuren palvelukonseptiimme sekä laadukkaisiin etätutkimuslaitteisiimme. Dicuren datamalli osoittaa Hyvinvointialue- sekä paikkakuntakohtaisesti, kuinka monta prosenttia avoterveydenhuollon potilasta voidaan diagnosoida Dicure- etävastaanotoilla. Tule kuulemaan, kuinka paljon sinun hyvinvointialueesi potilaita voidaan diagnosoida ja hoitaa Dicure-etävastaanotoilla. 

Kiinnostaako sinua kuulla lisää Dicuren palveluista? Lisää tietoa löytyy sivuiltamme https://www.dicure.fi/

Voit myös varata esittelyajan osastollemme messuilla, seuraavan linkin kautta, varaa aika.

Näyttelykävijäksi lääkäripäiville voi rekisteröityä tästä: https://laakaripaivat.fi/2024/ilmoittaudu/

Ajankohtaiset uutiset

15.3.2024

Hoitaja-avusteinen etävastaanottopalvelu yhdistää etälääkärin ja perinteisen lähivastaanoton hyvät puolet

Etävastaanottopalveluja on tarjottu innovatiivisena ratkaisuna Suomen lääkäripulaan, mutta niiden tehokkuus ja turvallisuus riippuu toteutustavasta. Hoitaja-avusteinen etä- ja lähilääkärivastaanottoa yhdistelevä palvelu mahdollistaa laadukkaan ja turvallisen hoidon, auttaen turvaamaan terveyspalveluita ympäri Suomen.

22.1.2024

"Dicurelaiset esittelyssä: Service Manager Minna Teiskonen

Tervetuloa Dicuren palveluiden ytimeen! Artikkelissa esittelemme Service Manager Minnan roolin etävastaanottopisteiden suunnittelussa ja käyttöönottoprosessissa. Minna varmistaa tarvittavat tiedot, osaamisen ja laitteet ennen toiminnan käynnistämistä. Yhteistyö palveluntilaajan kanssa on keskeistä ja tavoitteena on suunnitella palvelukonsepti sekä käyttöönottoprosessi nykyistä toimintaa tukeviksi. Luottamuksellinen yhteistyö on etusijalla, ja Dicure on valmis ratkaisemaan haasteet.

20.12.2023

Hyvinvointialueiden kehittäminen vaatii tiiviimpää vuoropuhelua ja rohkeampia valintoja – Dicuren toimitusjohtaja Jouni Turusen toiveet vuodelle 2024

Dicuren toimitusjohtaja Jouni Turunen toivoo hyvinvointialueilta avoimempaa mieltä ja valmiutta uusiin käytäntöihin investoimiseen. Millaisia päätöksiä onnistuneiden palveluiden ja palvelukanavien suunnittelu edellyttää hyvinvointialueilta vuonna 2024? Lue Dicuren toimitusjohtajan, Jouni Turusen, terveiset hyvinvointialueiden päättäjille ja kehittäjille!

 

 

13.12.2023

Lääkäripäivät 24.-26.1.2024 Helsingin Messukeskus

Tule tapaamaan meitä Helsingin valtakunnallisille Lääkäripäiville! 

 

 

14.11.2023

Dicurelaiset esittelyssä: Toimitusjohtaja Jouni Turunen

“Pidän tärkeänä sitä, että lääkäreiden saatavuus osana sote-palveluja voidaan säilyttää myös syrjäisemmillä paikkakunnilla. Jos pienet yksiköt ajetaan alas, asiakkaat joutuvat matkustamaan kasvu- ja maakuntakeskuksiin palvelua saadakseen”, Dicuren toimitusjohtaja Jouni Turunen painottaa haastattelussaan.

 

 

3.11.2023

"Dicurelaiset esittelyssä: Service Manager Heli Aspivaara"

Millaisen koulutuksen uudet asiakkaamme saavat Dicure-palvelun käyttöön? Entä mitä palveluun kuuluva jatkuva tuki tarkoittaa – ja millainen merkitys sillä on etävastaanottojen laadulle? Tätä artikkelissa avaa lisää Dicuren emoyhtiön, Sencomin, Service Manager Heli Aspivaara.